Individuelle rejser

Rejser til Kirgisistan

Kirgisistan er en nation, der bedst defineres ved landskabets fremtoning – uspolerede bjerglandskaber, forrevne højderygge, og græsgange, der er bragt til live af nomadekulturen. Her er det den karakteristiske yurt, der udgør det for den transportable bolig.

Mulighederne for at opleve den naturlige skønhed gøres nemmere ved at landet har et veludviklet netværk af private, der lejer værelser ud til rejsende, og den turistvenlige indførsel af visumfri indrejse bidrager til at Kirgisistan bliver det oplagte valg for vestlige rejsende, der vil på eventyr i Centralasien.

Som det kan forventes i et land, hvor det store flertal af attraktioner er landdistrikter og højdemeter, så er timingen af dit besøg afgørende. Sommeren er ideel til vandreture og vejene er mere tilgængelige end om vinteren hvor mange bjergpas er lukkede.

Midt på sommeren kan man støde på kasakhstanske og russiske turister, der mødes på strandene omkring den aldrig tilfrosne sø Issyk-Kol. Fra oktober til maj lukker indkvartering i landdistrikterne ned, og yurtsene gemmes væk.

Det bør dog ikke forhindre dig i at komme her om vinteren – især ikke hvis du er til alpint skiløb.

Kirgisistan er utæmmet og uspoleret natur, når det er bedst, og det er i sig selv en oplevelse for livet.

Vi arbejder meget hårdt på at beskrive de enkelte regioner i Kirgisistan baseret på vores egen rejseresearch og unikke lokalkendskab.

Beskrivelserne bliver løbende lagt på hjemmesiden.

Hvis du inden da er interesseret i at vide mere om individuelle rundrejser i Kirgisistan kan du kontakte os for et konkret forslag til din rejse i Kirgisistan – Gæsternes oplevelser

Du er altid velkommen med spørgsmål og ønsker – happylama@happylamatravel.com

Lamanyt

Referencer