Individuelle rejser

Rejser til Tadsjikistan

I selve hjertet af Asien ligger Tadsjikistan – landet med de forrevne tinder, de isolerede samfund og en historie, der strækker sig over tusinder af år. Det er smukt, og det venter bare på at blive udforsket.

De gamle fæstninger, der går helt tilbage til tider, hvor de var en vigtig del af handelsruten, Silkevejen, er absolut et besøg værd og vover man sig ind i den tadsjikiske side af Wakhan-dalen, kan man se Afghanistan ovre på den anden side af floden Panj, der længere mod vest i Usbekistan løber ud i Amudarya – kaldet Oxus i den græske oldtid.

I Tadsjikistan er der mulighed for at den eventyrlystne besøgende kan bo hjemme hos familier i lokalsamfundene. Det giver en enestående indsigt i kulturen i en af de fjerneste afkroge på jorden.

Her findes nogle af de højeste bjerge i verden, hvor udsigten vil få dig til at gispe højt af betagelse. Tadsjikistan er et land med episke landskaber. Der findes ikke ret mange andre steder i vores verden, der er mere er visuelt imponerende.

Vi arbejder meget hårdt på at beskrive de enkelte regioner i Tadsjikistan baseret på vores egen rejseresearch og unikke lokalkendskab.

Beskrivelserne bliver løbende lagt på hjemmesiden.

Hvis du inden da er interesseret i at vide mere om individuelle rundrejser i Tadsjikistan kan du kontakte os for et konkret forslag til din rejse i Tadsjikistan – Gæsternes oplevelser

Du er altid velkommen med spørgsmål og ønsker – happylama@happylamatravel.com

Lamanyt

Referencer