Happy Lama Travel

Historien om Happy Lama Travel:
Som navnet antyder startede vores eventyr i Sydamerika, nærmere bestemt Peru.

På en vandretur i Cordillera Blanca, Peru i 2007 fik grundlægger og indehaver Jan ”Lama” Tvernø ideen til det lille glade rejsebureau. Det var da han efterspurgte en individuel rejse, at det blev tydeligt for ham. Individuelle rejser til Peru fandtes ikke.

De rejser til Peru, som blev udbudt af danske rejsebureauer, var alle drejet over samme læst som populært benævnes ”The Gringo Trail”.

Det ville Jan Tvernø lave om på. For ham var det absolut muligt at arrangere større og ikke mindst individualiserede oplevelser i et af verdens mest alsidige lande.

Med en masse gode ideer i rygsækken efter fem ugers fantastisk rejse i Peru vendte Jan hjem og gjorde idé til realitet. Efter godkendelse i Rejsegarantifonden var Happy Lama Travel født. Derfra tog udviklingen fart, og de første gæster rejste til Peru i juli 2008.

Siden er Happy Lama Travel blevet kendt som rejsebureauet, der brænder for at arrangere den helt individuelle rejseoplevelse, og det er ikke usædvanligt at andre rejsebureauer henviser gæster til os, ligesom vi har mange tilbagevendende gæster.

De individuelle rejser til Peru blev hurtigt suppleret med Bolivia, Ecuador og Galapagos. Happy Lama Travel har endnu ikke har arrangeret to identiske rejser til Sydamerika.

Jan har siden 2007 rejst rundt i Peru, Bolivia, Ecuador og Galapagos ca. 20 gange, lært spansk og bla. besteget Perus højeste bjerg Huascaran på 6.768 moh.

De individuelle rejser i Sydamerika er nu blevet suppleret med individuelle rejser i de forholdsvis ukendte centralasiatiske lande Mongoliet, Usbekistan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Kasakhstan og Turkmenistan.

En stigende efterspørgsel på grupperejser til spændende lande har resulteret i at vi nu også arrangerer små eksklusive grupperejser til en række utraditionelle destinationer rundt om i verden.

Rejsefilosofi:
Peru har Machu Picchu og Usbekistan har Samarkand. Det viser vi meget gerne frem, men vi brænder også for at vise dig det autentiske Peru og det autentiske Usbekistan – dér hvor de lokale beder om at blive fotograferet sammen med dig, og hvor du ikke bare er endnu en turist.

Sydamerika og Centralasien har en særlig plads i vores rutinerede og åbne rejsehjerter, og vi kan med vores indgående lokalkendskab vejlede dig helt optimalt, så du får det maksimale udbytte af din rejse.

Det er to kontinenter, som vi har en særlig passion for at vise frem og udvikle spændende rejser i. Rejser som gøres mulige pga. et stort og fintmasket lokalt forankret professionelt og engageret netværk.

Happy Lama Travel ønsker at imødekomme dine individuelle rejseønsker, og vi arrangerer alt fra klassiske rundrejser til trekking og bjergbestigning på alle niveauer, jungleture eller en kombination af det hele, så længe vi kan stå inde for logistikken.

Har du et specialønske til din rejse, gør vi alt for at imødekomme det og som eksempler kan vi nævne, at vi har arrangeret ”praktikophold” for både medicinstuderende og kokkeelever i Peru.

Happy Lama Travel arrangerer individuelle rejser for alle – fra moderne backpackere med et budget og til de som ønsker femstjernet luksus.

Alle er velkomne, og vi tilretter logistikken, så den passer til dine præferencer og behov.

Alle kan være med. Vi har arrangeret individuelle rundrejser for 18-årige såvel som for 87-årige.

Vores udgangspunkt er at alt kan lade sig gøre. Det er udelukkende et spørgsmål om budget og tidsforbrug.

”Lamalike – Off the beaten track”:
Er der en plet på et kort kan man rejse dertil og eksistere. Det er i virkeligheden meget enkelt. Vi ønsker at gøre pletterne på kortet tilgængelige for dig ved at rejse i forvejen og etablere et professionelt lokalt netværk.

Jan er en nysgerrig eventyrer og er derfor typisk bortrejst 15 uger årligt for at udvikle nye ukendte destinationer og afprøve nye oplevelser i de etablerede destinationer.

Jan har senest besøgt relativt ukendte lande som Suriname, Guyana, Mongoliet, Sudan, Usbekistan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Oman, Uganda, Iran og Papua-Ny Guinea og planlægger netop nu rejser i Turkmenistan, Brasilien, Aserbajdsjan, Georgien, Armenien og Colombia i 2017.

Læs mere om Jan ”Lama” Tvernø

Lamanyt