Individuelle rejser

Individuelle rejser særligt tilrettelagt ud fra dine ønsker og vores lokalkendskab!

Happy Lama Travel arrangerer rejser til en række utraditionelle rejsemål – Dér hvor turisten vender om og den rejsende fortsætter. Når du ønsker en individuel ud-over-det-sædvanlige-rejse, så ved vi præcis, hvad du mener.

Det var nemlig sådan det var, da vi selv startede i 2007. Rejsen gik til Peru, men vi ønskede at se mere end der er i et traditionelt rejsekatalog. Vi ledte efter et rejsebureau, der kunne tilrettelægge en tur, der førte os steder hen, som ikke nødvendigvis var at finde i guidebogen. Det rejsebureau fandtes ikke, så vi gjorde det selv.

Hvert år arrangerer Happy Lama Travel individuelle rejser til mennesker, der har specifikke ønsker til deres rejse. Vi har indtil nu ikke arrangeret to éns rejser, hvilket betyder, at både vores gæsters ønsker virkelig er individuelle, og at vi har mange forskellige rejseforslag at byde på i det fantastiske Sydamerika og det uopdagede Centralasien.

Det er det, vi er bedst til. Vi tager det seriøst, når du beder om en individuel rejse tilrettelagt ud fra dine ønsker. Har du et specialønske til din rejse, gør vi alt for at imødekomme det. Dine individuelle rejseønsker kan gøres til virkelighed takket værre vores store og fintmaskede lokalt forankret professionelle og engagerede netværk.

Vi er ikke bange for at rejse i forvejen for at kunne vejlede dig optimalt, så din rejse bliver den der helt særlige once-in-a-lifetime oplevelse.

Langt størstedelen af de fotos du ser på vores hjemmeside er egen produktion.

Vores lokalkendskab er en stor årsag til at Happy Lama Travel har mange tilbagevendende og henviste gæster.

Happy Lama Travel arrangerer individuelle rejser for alle – fra moderne backpackere med et budget og til de som ønsker femstjernet luksus. Alle er velkomne. Vi har arrangeret individuelle rundrejser for 18-årige såvel som for 87-årige, og vi tilretter logistikken, så den passer til dine præferencer og behov. Vores udgangspunkt er at alt kan lade sig gøre. Det er udelukkende et spørgsmål om budget og tidsforbrug.Profilfoto

Spørg hvis du vil vide mere. Vi svarer gerne.

Læs mere om Happy Lama Travel
Læs mere om Jan “Lama” Tvernø

God rejselyst
Jan “Lama” Tvernø
Indehaver af Happy Lama Travel

Lamanyt