Amazonasrejser

Amazonas er verdens største regnskov og strækker sig over hele 6.900.000 kvadratkilometer fra Atlanterhavet og Den Mexikanske Golf til Andesbjergene omfattende Brasilien, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Venezuela, Guyana, Suriname og Fransk Guyana. Hovedparten ligger i Brasilien.

Amazonasfloden er verdens længste flod på hele 6.437 kilometer fra sit fjerneste udspring på vulkanen Mismi i det sydlige Peru til udmundingen i Atlanterhavet på Sydamerikas østkyst.

Amazonas har en fantastisk diversitet i flora og fauna, hvilket gør det til en enestående naturoplevelse at besøge Amazonas. I sær i Bolivia, Peru og Ecuador er der stor diversitet og stor koncentration af dyrearter hvilket skyldes placeringen tæt på Andesbjergene.

Happy Lama Travel udbyder en række jungleture, som kan bookes i forlængelse af din rundrejse eller som selvstændig rejse.

De fleste steder bor du på en lodge med fuld forplejning, hvorfra du tager på dagture dybere ind i junglen sammen med en lokal indfødt guide. Enkelte steder sejler man mellem forskellige lodges.

Se mulighederne for jungleture i Peru, Bolivia og Ecuador.

En anden helt unik mulighed for at opleve dyrelivet i Amazonas er i Guyana, hvortil Happy Lama Travel arrangerer eksklusive grupperejser med garanteret afrejse.

Lamanyt