Happy Lama Fairtrade

På sine mange rejser rundt i Andesbjergene er Happy Lama Travels indehaver Jan Tvernø blevet opmærksom på de mange smukke Al Paca håndværksprodukter som lokalbefolkningen fabrikerer på traditionel vis, hvilket resulterede i at Happy Lama Fairtrade blev etableret som Happy Lama Travels søsterselskab i efteråret 2012.

Jan Tvernø opsøger personligt de små familieforetagender i Andesbjergene og laver aftaler direkte med hver enkelt håndværker.

Happy Lama Fairtrade har importtilladelse og importerer direkte fra den enkelte håndværker uden at stille spørgsmål til pris og produktionstid. På den måde er den enkelte håndværker og hans familie sikret størst mulig indtjening på produkterne.

Happy Lama Fairtrades produkter er unikke og kan sagtens sælges meget dyrere men i kraft af at vi handler direkte hos håndværkeren kan vi eksempelvis sælge en lækker plaid til 599 kr. Præcis de samme plaider fra præcis samme landsby er set sat til salg i detailhandlen for over 1.000 kr.

Happy Lama Fairtrade stiller selvfølgelig stadig krav til kvalitet og udførelse gennem respektfuld og ligeværdig dialog.

Happy Lama Fairtrades klare filosofi er, at gensidig kulturel forståelse gennem venskab og personligt engagement fremmer et konstruktivt samarbejde.

Se de lækre produkter i Happy Lama Fairtrades webshop www.alpacashoppen.dk

Lamanyt