Individuelle rejser

Cordillera Blanca

Cordillera Blanca: Dette fantastiske bjergområde matcher uden tvivl Himalaya i naturrigdom og skønhed og så kommer der kun en brøkdel af de mennesker som besøger Himalaya. Med sine 22 toppe over 6.000 moh. 296 søer og 663 gletsjere er området et attraktivt mål for bjergbestigere og naturelskende vandrere på alle niveauer. Du kan vandre i månedsvis uden at have udtømt mulighederne, men mindre kan også gøre det.

Hvis du ikke prioriterer en længere vandretur, kan der på en rundrejse i det nordlige Peru arrangeres flere forskellige spektakulære vandreture på forskellige niveauer på en, to eller tre dage. Uanset hvor du bevæger dig hen står du face to face med de mest fantastiske landskaber.

Fra den fantastiske hovedby Huaraz, kaldet Andesbjergenes Kathmandu, har du udsigt til flere af Cordillera Blancas majestætiske snedækkede kæmper – Bl.a. Huascarán (6.768 moh.)

Huascarán National Park: Huascarán Nationalpark har navn efter Perus og det tropiske bæltes højeste bjerg Huascarán (6.768 moh.) og dækker en stor del af Cordillera Blanca.

Nationalparken blev i 1985 optaget på UNESCO´s liste over særlige bevaringsværdige natur og kulturområder. Andre berømte bjerge er legendariske Alpamayo (5.947 moh.), som ofte er blevet kaldt verdens smukkeste bjerg og Artesonraju (6.025 moh.) som er bedre kendt som bjerget i Paramount Pictures berømte logo.

Chavin de Huantar: Chavin de Huantar templet på østsiden af Cordillera Blanca stammer fra Chavinkulturen, som eksisterede så tidligt som 1500-300 før Kristus. Chavin de Huantar var kulturens religiøse og kulturelle centrum. Chavinkulturen var meget højtstående, hvilket et besøg i templet bærer rigt vidnesbyrd om. Det meste af templet ligger under jordens overflade, og ad smalle snørklede gange kommer du frem til den største helligdom El Lanzón de Chavin – En gruopvækkende dæmonafbildning som med den øvrige ornamentik indikerer et tæt forhold mellem himlen, jorden og underverdenen – Ganske som det også ses i den meget senere inkakultur.

Ønsker du at besøge Cordillera Blanca, Huascarán National Park og Chavin de Huantar på din rejse i Peru, så kontakt Happy Lama Travel med dine præferencer og lad os sammen arrangere en spændende individuel rejse til Peru.

Lamanyt

Referencer