Rejser til Galapagos

Galapagos – Ganske enkelt et helt unikt rejsemål !

Galapagosøerne er mange menneskers ultimative rejsedrøm og med god grund !

Galapagosøerne giver dig fantastiske oplevelser, da det er muligt at komme helt tæt på øgruppens unikke og ekstremt varierede dyreliv samtidig med at øgruppen er arnestedet for vores nutidige livsopfattelse i kraft af Charles Darwins evolutionsteori.

De fleste besøgende tager en cruisebåd, hvorfra du undervejs besøger en del af øerne, men det er også muligt at arrangere besøg hvor du bor på en eller flere af de fire øer som har regulære bosættelser. Herfra er det så muligt at arrangere alle mulige spændende aktiviteter som normalt ikke forbindes med Galapagosøerne.

Det er muligt at arrangere vandreture, rideture, mountainbiketure, camping, snorkling og dykning samtidig med at du oplever stort set de samme dyrearter som du oplever ved at tage på et cruise. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere de to ting.

På Santa Cruz kan du besøge det berømte Charles Darwin Research Center.

Hvis du virkelig ønsker en fantastisk kontrastfyldt oplevelse bør du kombinere dit ophold på Galapagosøerne med et ophold i Amazonas – Det kræver kun en overnatning i Ecuadors hovedstad Quito som i sig selv er et besøg værd.

Alt kan i princippet lade sig gøre og har du specialønsker til din rejse – Spørg !

Isla Baltra
Isla Española
Isla Fernandina
Isla Floreana
Isla Genovesa
Isla Isabela
Isla San Cristobal
Isla San Salvador
Isla Santa Cruz
Isla Santa Fe
Isla Seymour

Lamanyt