Altai

Den vestlige del af Mongoliet kaldes Altai efter den bjergkæde som rejser sig i grænselandet mellem Mongoliet, Kasakhstan, Kina og Rusland.

Regionen er meget ufremkommelig og svært tilgængelig men har det hele for aktive naturelskere som ønsker en helt unik oplevelse. Rivende floder, Høje sneklædte tinder på op til 4.374 moh. (Peak Khüiten), kalkstenskløfter, stepper, semiørken, tundra, vandfald og smukke sølandskaber.

Der bor meget få mennesker i denne smukke og barske del af verden og de som gør lever i tæt harmoni med naturen hvor de hyrder deres kvæg, uberørt af den moderne verden. Størstedelen af befolkningen i området er etniske kasakher som i lighed med resten af Mongoliets nomadiske befolkning er yderst gæstfri når man kommer forbi som gæst.

Der lever mange sjældne og truede dyr og planter i regionen. Bla. den sjældne sneleopard, stenbukke, argali (Et bjergfår med store vædderhorn), los, ulv og bjørn samt et rigt fugleliv med over 300 arter.

Ønsker du at besøge Altai på din rejse i Mongoliet, så kontakt Happy Lama Travel med dine præferencer og lad os sammen arrangere en spændende individuel rejse til Mongoliet.

Altai
Amarbayasgalant
Bayanzag
Dariganga
Gobiørkenen
Gorkhi-Terelj
Gurvan Saikhan
Kharkhorin
Khentii
Khorgo-Terkhiin
Khustain Nuruu
Khövsgöl Nuur
Naadamfestivalen
Ongiin Khiid
Sainshand
Tsagaan Suvraga
Tsetserleg
Ullanbaatar
Uushigiin Uver

Lamanyt