Gorkhi-Terelj

Gorkhi Terejl National Park er et af Mongoliets smukkeste beskyttede områder med mange muligheder for udendørs aktiviteter som vandring, ridning og mountainbike.

Parken byder på en smuk natur og fantastiske, bizart formede granitformationer og skove fulde af birk, cedertræ, fyr, lærk og asp, med masser af Edelweiss og farverige vilde blomster. Området er også rigt på ræve, ulve og egern. Nationalparken dækker 293.168 hektarer og blev til i 1995.

Turtle Rock er et landmærke som med sit karakteristiske udseende lever op til navnet. Tæt på Turtle Rock er der mulighed for at besøge det lille smukke Ariyabal tempel, hvorfra der er udsigt over den smukke grønne dal bag Turtle Rock.

På vej til Gorkhi Terejl National Park fra Ullaanbaatar kan man besøge det enorme Djengis Khan monument opført i 2007 til ære for “Man of the Millennium” – Djengis Khan i Djengis Khan statue complex som er et stort anlagt og temmelig bizart udseende projekt – Kitschet men alligevel imponerende og et besøg værd.

Monumentet ser ud til at udspringe fra absolut ingenting. Statuen er lavet i rustfrit stål og er 40 meter høj. Det er muligt at tage en elevator gennem hestens hale og derfra videre til hovedet, hvorfra der er en fremragende udsigt.

Ønsker du at besøge Gorkhi-Terelj på din rejse i Mongoliet, så kontakt Happy Lama Travel med dine præferencer og lad os sammen arrangere en spændende individuel rejse til Mongoliet.

Altai
Amarbayasgalant
Bayanzag
Dariganga
Gobiørkenen
Gorkhi-Terelj
Gurvan Saikhan
Kharkhorin
Khentii
Khorgo-Terkhiin
Khustain Nuruu
Khövsgöl Nuur
Naadamfestivalen
Ongiin Khiid
Sainshand
Tsagaan Suvraga
Tsetserleg
Ullanbaatar
Uushigiin Uver

Lamanyt