Rejser til Bolivia

Bolivia – Et uberørt oplevelsesparadis !

Bolivia er det mest autentiske andiske land – En spændende destination hvortil meget få rejsende finder vej. De som gør får en oplevelse for livet og din nabo har formentlig ikke besøgt Bolivia.

Bolivia har, som Peru og Ecuador, en ekstrem variation i geografi, flora og fauna og befolkningen er i høj grad knyttet til traditionelle skikke og traditionel levevis.

De fleste gæster har et naturligt fokus på den vestlige del af Bolivia tæt på Peru hvor du finder Bolivias største seværdigheder med verdens højest beliggende hovedstad La Paz, Titicacasøen, bjergkæden Cordillera Real og de helt unikke saltsletter Salar de Uyuni som naturlige højdepunkter på de flestes rejse til Bolivia.

De færreste tænker på at besøge Bolivias østlige kulturrige og smukke lavland med udgangspunkt i Santa Cruz og den bolivianske del af Amazonas, som byder på et rigt dyreliv i Madidi National Park og den meget lidt besøgte Parque Noel Kempff, som er en af Amazonasjunglens mest artsrige nationalparker.

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk af lokale operatører mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Bolivia som sagtens kan kombineres med Peru, Ecuador, Galapagos og Påskeøen, hvortil vi arrangerer rejser på samme måde som i Bolivia – Det er din rejse, så du bestemmer indholdet.

Alt kan i princippet lade sig gøre og har du specialønsker til din rejse – Spørg !

Amazonas
Che Guevara Trail
Cochabamba
Copacabana
Cordillera Real
El Fuerte
Jesuitterruten
La Paz
Oruro
Potosí
Salar de Uyuni
Santa Cruz
Sucre
Tarabuco
Tarija
Titicacasøen
Tiwanaku

Lamanyt