Rejser til Ecuador

Ecuador – En godt bevaret rejsehemmelighed !

Et af Sydamerikas mindste lande tilbyder farverige, eksotiske rejseoplevelser af enhver art på et meget lille overskueligt areal bundet sammen af god infrastruktur. Ecuador er et ukendt overflødighedshorn af oplevelser for enhver smag.

Fra kyststrækningen som byder på lækre strande og afslappede små landsbyer, kommer du hurtigt videre til Andesbjergenes snedækkede vulkaner og meget autentiske landsbyer hvor tiden synes at have stået stille i rigtig mange år.

Der er rig mulighed for at arrangere spændende vandreture af forskellig længde og bjergbestigninger, hvor den smukke snedækkede vulkan Cotopaxi umiddelbart syd for hovedstaden Quito er højdepunktet samt mange andre aktiviteter.

Drager du videre østpå, går der ikke lang tid før du ender med at sejle i kano i den frodige regnskov på kanten af Amazonas. Regnskoven emmer af frodighed og spændende dyreliv og er altid et interessant og fascinerende bekendtskab især hvis du kombinerer Amazonas med Galapagos – En fascinerende kontrastrejse.

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk af lokale operatører mulighed for at arrangere alle former for aktiviteter i Ecuador, som sagtens kan kombineres med Peru, Bolivia og helt oplagt selvfølgelig de unikke Galapagosøer – Det er din rejse, så du bestemmer indholdet.

Alt kan i princippet lade sig gøre og har du specialønsker til din rejse – Spørg !

Amazonas
Avenue of Volcanos
Baños
Cotopaxi
Cuenca
Galapagos
Guayaquil
Ingapirca
Loja
Machalilla
Mindo
Otavalo
Quillotoa
Quito
Riobamba
Ruta del Sol
Tinalandia
Vilcabamba
Zaruma
Ækvator

Lamanyt