Individuelle rejser

Machalilla

Machalilla National Park: Parken strækker sig over 55.000 hektarer og omfatter også Isla de la Plata og Isla Salango, såvel som den storslåede strand Los Frailes. Nationalparken har til primært formål at bevare de specielle kystnære økosystemer som tør tropisk skov og de arkæologiske udgravninger fra Manteno civilisationen, som er Ecuadors ældste civilisation og en af Sydamerikas første regulære bosættelser.

I den lille støvede landsby Agua Blanca som ligger midt i nationalparken, er der et fint lille arkæologisk museum, som indeholder nogle fascinerende artefakter fra de tidlige bosættelser.

Isla de La Plata: Navnet Isla de la Plata – Sølvøen stammer fra en lokal legende, som beskriver hvordan sørøveren Sir Francis Drake begravede en stor skat på øen. Dagture til øen, som er beliggende omkring 24 km. fra kysten, er meget populære, da mange fuglearter som normalt holder til på Galapagosøerne også residerer på Isla de La Plata. Det er således muligt at observere både albatrosser, fregatfugle, tre forskellige sulearter, hvor den sjove blåfodede sule er i overtal, men det er også muligt at observere den sjældne rødfodede sule, som normalt kun holder til på Genovesa – En af de fjernest beliggende Galapagosøer.

Puerto Lopez:
Denne hyggelige lille fiskerby med en befolkning på ca. 14.000 mennesker er smukt beliggende i en heste-skoformet bugt, med en bred sandstrand som afgrænses af bakker mod nord og syd. Der er andre afsides beliggende sandstrande i omegnen af Puerto Lopez. Det er interessant at se de lokale fiskere returnere fra fiskeri morgen og aften. Fisken bliver renset på stranden og tiltrækker mange forskellige fuglearter, hvor den store karakteristiske fregatfugl er dominerende i kampen om det overdådige fiskemåltid.

Det er ikke kun fregatfuglene, som nyder godt af havets delikatesser. Ecuadoriansk seafood er fantastisk.

Puerto Lopez er udgangspunktet for dagture til fantastiske Isla de La Plata. Det er normalt at observere pukkelhvalernes spektakulære parringsritual på sejlturen mellem Puerto Lopez og Isla de La Plata, især mellem juni og september.

Ønsker du at besøge Machalilla, Isla de La Plata og Puerto Lopez på din rejse i Ecuador, så kontakt Happy Lama Travel med dine præferencer og lad os sammen arrangere en spændende individuel rejse til Ecuador.

Amazonas
Avenue of Volcanos
Baños
Cotopaxi
Cuenca
Galapagos
Guayaquil
Ingapirca
Loja
Machalilla
Mindo
Otavalo
Quillotoa
Quito
Riobamba
Ruta del Sol
Tinalandia
Vilcabamba
Zaruma
Ækvator

Lamanyt

Referencer