Individuelle rejser

Otavalo

Otavalo: Otavalo med en befolkning på ca. 43.000 indbyggere ligger i smukke landlige og behagelige omgivelser i ca. 2.550 moh. i bjergene nord for hovedstaden Quito. Byen er kendt for sine tekstiler og dens enorme indianske marked. I århundreder har regionale markeder spillet en vigtig rolle i det indianske liv og fungeret som regelmæssige mødesteder for handel og socialt samvær.

Otavalos indianske marked kan dateres tilbage til før inkatiden og er især kendt for sine tekstiler vævet på specielle væve. Otavalo er Sydamerikas mest berømte indianske marked og al handel foregår i en afslappet atmosfære. Indianerne fra Otavalo er rigtige handelsfolk og ses ofte i andre egne af Ecuador, i Peru og sågar i Europa. Især kvinderne bærer smukke klædedragter og genkendes let på deres smukke ornamenterede hvide skjorter, typiske indigoblå klæder og farverige perlekæder.

I Otavalos smukke grønne omgivelser ligger der mange smukke gamle koloniale haciendaer, der som fanget i en tidslomme er oplagte nostalgiske overnatningssteder.

Papallacta: De behagelige varme kilder Termas de Papallacta ligger på østsiden af Andesbjergene ved porten til Amazonas med udsigt til den gletsjerklædte vulkan Antisana 5.704 moh. – Ca. 60 km. øst for Quito. Termas de Papallacta er et meget indbydende sted at bruge til et par dages afslappende wellness især efter et krævende vandreprogram eller bestigning af Cotopaxi.

Udover de varme termiske bade tilbydes alle former for afslappende massage og behandlinger. Har du lyst er der desuden mulighed for vandreture i den nærliggende kløft.

El Quinche: 60 km nordvest for Quito ligger den lille landsby El Quinche, hvor der på byen centrale plads ligger en fantastisk smuk kirke til ære for helgeninden Nuestra Señora de El Quinche.

Hvert år den 21. november er der store processioner til ære for helgeninden, som sammen med Virgen del Cisne fra Zaruma/Loja området i det sydlige Ecuador konkurrerer om ecuadorianernes gunst.

Ønsker du at besøge Otavalo, Papallacta og El Quinche på din rejse i Ecuador, så kontakt Happy Lama Travel med dine præferencer og lad os sammen arrangere en spændende individuel rejse til Ecuador.

Amazonas
Avenue of Volcanos
Baños
Cotopaxi
Cuenca
Galapagos
Guayaquil
Ingapirca
Loja
Machalilla
Mindo
Otavalo
Quillotoa
Quito
Riobamba
Ruta del Sol
Tinalandia
Vilcabamba
Zaruma
Ækvator

Lamanyt

Referencer