Individuelle rejser

Mindo

Mindo: Et par timers kørsel fra Quito finder du en helt anden fascinerende verden – Mindos tågeskove.

De frodige mystiske tågeskove på de vestlige skråninger af vulkanen Pichincha huser et spektakulært dyreliv og en flora som ikke opleves i andre økosystemer. Et 19.200 hektarer stort område i højder fra 1.400 moh. til 4.780 moh. ved kraterkanten af vulkanen Guagua Pichincha er blevet afsat som naturreservat – Bosque Protector Mindo-Nambillo. Naturreservatet fungerer som beskyttelse for områdets spektakulære flora, fauna og imponerende tågeskov med utallige vandfald og livgivende floder.

Mindo er et aktivitetsslaraffenland – Der er registreret ca. 4.700 orkidéarter og ca. 350 fuglearter i Mindo, deriblandt de spektakulære Cock of the Rock, Toucan Barbet, Platebilled Mountain Toucan og Golden Headed Quetzal, så er du fugleinteresseret, er Mindo et oplagt udflugtsmål. Mindo er også hjemsted for utallige kolibriarter og store farverige sommerfugle.

Dybt inde i Mindos uigennemtrængelige skove ligger adskillige lodges, som hver især har særegent dyreliv tæt på lodgen. Du kan bo på disse lodges og derfra tage på specialiserede guidede ture.

Udover de naturlige højdepunkter i Mindo er der mulighed for at arrangere eksempelvis vandreture, ridning, mountainbiketure, rafting og canopyzipline – En svævebane helt oppe i de høje trækroner, som giver et helt andet perspektiv på den store grønne mangfoldighed.

Ecoruta el Paseo del Quinde: Da den nye landevej mellem Quito og kysten blev færdiggjort, lå den gamle slidte gruslandevej øde og de 53 km. gennem noget af Mindos mest storslåede og mindst befolkede natur blev etableret som Ecoruta el Paseo del Quinde fra Quito over den lille smukt beliggende landsby Nono og Tandayapa til den lille by Mindo i lavlandet vest for Pishinchas skråninger.

La Ecoruta bringer dig gennem mange, på hver deres måde, interessante habitater fra det karakteristiske forblæste højland til den subtropiske tågeskov – Den bedste måde at tage turen på er på mountainbike.

Ønsker du at besøge Mindo og Ecoruta el Paseo del Quinde på din rejse i Ecuador, så kontakt Happy Lama Travel med dine præferencer og lad os sammen arrangere en spændende individuel rejse til Ecuador.

Amazonas
Avenue of Volcanos
Baños
Cotopaxi
Cuenca
Galapagos
Guayaquil
Ingapirca
Loja
Machalilla
Mindo
Otavalo
Quillotoa
Quito
Riobamba
Ruta del Sol
Tinalandia
Vilcabamba
Zaruma
Ækvator

Lamanyt

Referencer