Individuelle rejser

Rejser til Peru

Peru – Det gamle Inkarige !

Peru er, med sin helt unikke beliggenhed og geografi, et af jordens mest alsidige og mangfoldige lande med knastørre ørkener, gigantiske sneklædte bjerge, charmerende byer – små som store, uigennemtrængelig jungle, vidtstrakte sletter og rige kulturminder. Alt sammen krydret med et farverigt dyreliv, en dramatisk historie samt en venlig, stolt og hjælpsom befolkning som gør at du altid føler dig velkommen.

De fleste rejsende har et helt naturligt fokus på den sydlige del af Peru, hvor du finder Perus største seværdigheder med Machu Picchu, Cusco, Inkastien og Titicacasøen som naturlige højdepunkter på de flestes første rejse til Peru.

Peru har imidlertid meget mere end disse store seværdigheder at byde på og er du typen som ønsker helt unikke rejseoplevelser vil Happy Lama Travel meget anbefale Nordperu med Cordillera Blanca, Kuelap, Trujillo og mange andre spændende seværdigheder. Happy Lama Travel anbefaler også varmt det centrale Peru omkring Ayacucho som giver et unikt indblik i peruansk kultur og historie.

Happy Lama Travel har gennem vores fintmaskede netværk af lokale operatører mulighed for at arrangere alle former for individuelle aktiviteter i Peru som sagtens kan kombineres med Bolivia, Ecuador, Galapagos og Påskeøen, hvortil vi arrangerer rejser på samme måde som i Peru – Det er din rejse, så du bestemmer indholdet.

Alt kan i princippet lade sig gøre og har du specialønsker til din rejse – Spørg !

Amazonas
Arequipa
Ayacucho
Cajamarca
Chiclayo
Colca Canyon
Cordillera Blanca
Cusco
Den Hellige Dal
Huaraz
Ica
Inkastien til Machu Picchu
Islas Ballestas
Kuelap
Lima
Machu Picchu
Nazcalinierne
Salkantaytrek til Machu Picchu
Titicacasøen
Trujillo
Tumbes

Lamanyt

Referencer